IN CONTACT MET JE LIJF
Workshop

Op 19 november- De Dag van Biodynamische Psychologie- open ik mijn praktijk. In de vorm van een workshop wil ik je kennis laten maken met deze vorm van lichaamsgebaseerde psychotherapie.

In deze workshop gaan we met onze aandacht naar het lijf. Door geleide meditatie, ademhaling en lichaamsgerichte oefeningen brengen we onze aanwezigheid in ons lichaam en gaan we ons lichaam ervaren. We maken een reis in onszelf door verschillende plekken te verkennen als hoofd, schouders, borst, ruggengraat,… We proeven de sfeer, de sensaties in die plekken en onderzoeken wat er in bewogen of gezegd wil worden. We laten ons lichaam spreken. We benoemen wat vertrouwd is voor ons en wat nieuw is. We werken zowel individueel als in duo’s en delen ons proces met elkaar.

In de biodynamische therapie is het lichaam de plek van waaruit we werken. Ons lichaam is een gevoelig ‘orgaan’ dat constant op externe en interne prikkels reageert. Dat gaat vaak onbewust. Door bewuster te worden op ons lichaam, kunnen we meer voeling krijgen met onszelf en wat er in ons gebeurt en daardoor dieper contact met onszelf ervaren.

Welkom!

Vrijdag 19 november
10-11.30

Trek gemakkelijke kledij aan
Gratis

Praktijk Marie Goeminne
Balboastraat 20 c4
Amsterdam

Aanmelden via post@mariegoeminne.nl