Ervaring biodynamische therapie

 

Vorig jaar heb ik een aantal sessies bij Marie Goeminne gevolgd. In deze sessies nam Marie tijd om naar mijn verhaal te luisteren en gaf mij de tijd en ruimte om naar mijn eigen lichaam te luisteren.  Door haar scherpe observaties, open vragen en liefdevolle houding kon ik de dualiteit zien waar ik soms mee worstel in het leven en leerde ik deze verschillende kanten van mezelf te accepteren. 

Zo ontdekte ik dat de rust in mijn rechterhand zit, mijn tekenhand, maar dat mijn hart altijd in de versnelling wil en nieuwe uitdagingen zoekt.

In deze sessies ontdekte ik dat voor veel vragen/ problemen je lichaam al aanwijzingen geeft, dat je alleen de tijd en ruimte moet nemen om er na te luisteren.

Ze bracht mij terug naar mijn kern, mijn lichaam, mijn herinneringen, mijn zintuigen en in het hier en het nu.