Ervaring van moeder

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje wist ik (uit ervaring) dat ik in de eerste periode na de bevalling en kraamweek een bepaalde vorm van emotionele ondersteuning wilde hebben. Toen ik na wat contemplatie een helder beeld had van wat me fijn zou lijken, bleek dit precies te zijn wat Marie aanbiedt. 
In de laatste fase van de zwangerschap deden we een intake in haar praktijkruimte en vanaf de tweede week na de bevalling kwam Marie wekelijks bij ons thuis om er voor mij te zijn. In de sessies bracht ze me steeds terug naar mijn lichaam, waardoor ik in contact kon komen met mijn gevoel. Daar leefde ik door de intensiteit van het leven met een nieuwe baby toch gemakkelijk overheen. 
Ik was iedere keer weer verrast door wat mijn lichaam me vertelde, welke beelden en gevoelens aan de oppervlakte kwamen. Ze lieten me steeds zien waar ik me in mijn herstelproces bevond. Marie kon me hier met haar rust en wijsheid heel goed in begeleiden, waardoor ik tot mooie inzichten kwam. Ook de massages droegen bij aan diepe ontspanning en verbinding met mijzelf. 
Voor mij hebben de sessies met Marie echt een verschil gemaakt. Ik kan het iedere zwangere vrouw aanraden om juist in die postnatale tijd ruimte te maken voor zelfzorg en wat Marie hierin aanbiedt is heel uniek.