Moederschap

Hoe kijk jij terug of uit naar je kraamtijd?

Uit eigen ervaring weet Marie hoe intens het bevallen en de kraamtijd erna kunnen zijn. In een korte tijd komen ingrijpende en levensveranderende ervaringen samen. In een razendsnel tempo doe je allerlei nieuwe indrukken op en je lichaam gaat fysiek en emotioneel door een enorme transformatie. Marie herinnert zich hoe heerlijk de bezoekjes van de vroedvrouw waren, en de dagelijkse verzorging en massage door de kraamverzorgster. Maar daarna werd het stil. Terwijl haar kindje haar volle zorg en aandacht vroeg, was ze zelf al dit nieuwe aan het verwerken en op zoek naar een nieuw zelf, als moeder.

Vanuit die ervaring ontstond haar verlangen om moeders in die eerste cruciale tijd te ondersteunen.  Steun a.d.h.v. gesprekken om meer inzicht te krijgen in je eigen proces en/of met massages om te landen in je nieuwe lijf/leven. Deze sessies gebeuren bij de moeder thuis.
Ervaring van moeder

Praktisch

  • Een sessie duurt 1,5 uur (alle logische onderbrekingen van voeden, troosten, verschonen van de baby worden in de sessie meegenomen).
  • Een sessie kost 75 euro -btw vrij (geen vergoeding door de zorgverzekeraar).
  • 320,- euro voor 5 sessies (geen vergoeding door de zorgverzekeraar).
  • sessie/massage boeken? Mail post@mariegoeminne.nl

Biodynamisch massages thuis

Als de eerste kraamperiode – meestal 8 tot 12 dagen – voorbij is, komt Marie -één keer in de week- langs, en dat 1 tot 5 weken lang, naargelang de behoefte. In haar sessies stemt ze af op wat nodig is en zoekt samen met jou naar wat je steun, bedding of richting geeft in je nieuwe leven als moeder. Aansluitend geeft ze je een op jouw proces afgestemde massage. Massages kunnen verschillende intenties hebben, zoals afvoeren, containen, reguleren, bevestigen. Bovenal werkt de massage ontspannend en is het een moment van rust en opladen tijdens de eerste soms hectische weken van het moederschap.