Ervaring van moeder

Tijdens de zwangerschap van mijn tweede kindje wist ik (uit ervaring) dat ik in de eerste periode na de bevalling en kraamweek een bepaalde vorm van emotionele ondersteuning wilde hebben. Toen ik na wat contemplatie een helder beeld had van wat me fijn zou lijken, bleek dit precies te zijn wat Marie aanbiedt.  In de … Lees verder Ervaring van moeder

Dansen met de doden

In deze workshop onderzoeken we – in beweging – hoe het omgaan met ‘dood en rouw’ in ons leeft. Via bewegingsopdrachten verkennen we de ‘staat’ van ons lichaam en komen we tevens ín ons lichaam. Van daaruit observeren we de verschillende ‘lichaamssensaties’ die het ervaren van verlies met zich meebrengt. In deze gewaarwording wagen we een dans met onszelf, de dood en de ander.
Datum: 22 april/ 15.00-17.00 (met inloop vanaf 14.30), gratis
Adres: Yogastudio, Begijnensteeg 1, Amsterdam

Griefcircle

Tijdens deze maandelijkse bijeenkomst krijgen mensen de ruimte om hun verdriet te voelen en te delen. Het is een laagdrempelige ‘ceremonie’ waarbij de boodschap is dat iedereen, inclusief zijn of haar verdriet en lijden, ten diepste welkom is. Als groep hebben we de intentie elkaar te horen en te zien, zonder oordeel.