Hoe ziet een sessie eruit

In een sessie van 5 kwartier ga je samen met Marie contact (verbinding) maken met je lichaam, om van daaruit te spreken. Dat doet ze d.m.v. massages, lichaamsoefeningen en bewustwordingsvragen. Klachten zoals stress, angst, vermoeidheid, geen grenzen kunnen stellen, het gevoel van niet gezien te worden, een onbeantwoord verlangen, … uiten zich in het lichaam: gespannen schouders, korte spieren, oppervlakkige ademhaling, hoofdpijn, buikpijn, enz.

Door gerichte massages en aanraking wordt de ademhaling verdiept en ruimte in het lichaam gemaakt waardoor de energie weer kan stromen. Er komt ruimte om te voelen wat vaak niet gevoeld mag/kan worden of juist meer gevoeld wil worden. In combinatie met de massages worden verdiepende vragen gesteld om inzicht te krijgen in onbewuste gedragspatronen, overtuigingen en gevoelens. Zo worden de verlangens en de verwondingen helder in kaart gebracht.

Deze vorm van therapie heeft een diep respect voor je proces en wat zich daarbij ontvouwt. Aandacht gaat naar het openen van je stroom van liefde, je vitaliteit, je levensverlangen. Zodat je van daaruit je schaduw, de onbelichte kanten in jezelf, kan ontmoeten en helen.

Ervaring van een cliënt